Forsendelse, retur og bytte


HVORNÅR MODTAGER JEG MIN ORDRE?

Vi ved, at du ikke kan vente på, at dit nye smykke kommer! Din ordre leveres inden for 1-2 hverdage, vi sender med GLS, DAO, Bring og PostNord. Internationale forsendelse leveres inden for 2-5 dage, men kan variere.

Polar Jewelry packaging

 


HVAD ER OMKOSTNINGERNE FOR FRAGT?

Danmark: Gratis levering (over 500 kr.)
Rest af verden: Gratis levering (over 500 kr.)

 


HVAD ER JERES RETUR POLITIK?

Køber du en gave? Skriv en note når du bestiller og vi œndre byttefristen til 14 dage efter gaven er givet. Gælder ikke udsalg.


Julegaver kan byttes ind til d. 10. Januar 2024.

Er du utilfreds med dit smykke, er vi mere end glade for at hjælpe. Du kan returnere dine varer i deres originale, ubrugte tilstand (inklusive al originalemballage) inden for 14 dage fra datoen for modtagelsen for en fuld tilbagebetaling. Pakken skal indleveres til en pakkeshop inden for de 14 dage. Vi anbefaler, at du bruger en leveringsmetode, der forsikrer dig for værdien af de varer, du returnerer. Varerne er dit ansvar, indtil de når vores lager.

For alle varer, du ønsker at returnere eller bytte, skal du vedlægge en kopi af fakturaen.

For at være berettiget til en retur skal din vare være ubrugt og i samme stand som du modtog den. Det skal også være i den originale emballage.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis tilbagebetaling:
Alle genstande, der ikke er originale , er beskadigede eller manglende dele af grunde, der ikke skyldes vores fejl. Enhver vare, der returneres mere end 14 dage efter datoen for modtagelsen.


KAN JEG PRØVE MIT SMYKKE OG DEREFTER RETURNERER DET?

Du må gerne prøve dit smykke og er du ikke tilfreds kan du returnere eller ombytte dine varer i deres originale, ubrugte tilstand (inklusive al originalemballage) inden for 14 dage fra datoen for modtagelsen. Alle størrelser og mål er angivet på varens produktside.


YDERLIGERE IKKE-RETURBARE VARER

Gavekort. Gavekort kan ikke returneres. Gavekort udløber efter 3 år.
Adventskalender. Vores adventskalender kan ikke returneres.


HVAD ER STATUS PÅ MIN RETURNERING?

Når vi har modtaget dine returneringer, behandles de inden for 10-14 arbejdsdage. Tillad 3-5 arbejdsdage, før tilbagebetalingen viser sig på din konto.


KAN JEG OMBYTTE EN VARE?

 Hvis du ønsker at bytte en vare, skal du oprette en label igennem vores Returportal: Åben Returportal

Bor du udenfor Danmark, skal du sende din pakke til følgende adresse, inklusiv al vores kontakt information. 

Polar Jewelry IVS
Att.: P. K. L.
Helsinkigade 20, 6. 4.
2150 Nordhavn
Email: hello@polarjewelry.com
Phone: +45 31 22 79 83


SENE ELLER MANGLENDE REFUNDERINGER

Hvis du endnu ikke har modtaget en tilbagebetaling, skal du først tjekke din bankkonto igen. Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage lidt tid, før din tilbagebetaling kan ses på banken. Kontakt derefter din bank. Der er ofte noget behandlingstid.
Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på hello@polarjewelry.com.


UDSALG

Desværre kan udsalgsvarer ikke returneres.


FORSENDELSE

Hvis du vil returnere eller bytte dit produkt, skal du oprette en label igennem vores Returportal: Åben Returportal

Bor du udenfor Danmark, skal du sende din pakke til følgende adresse, inklusiv al vores kontakt information.

Polar Jewelry IVS
Att.: P. K. L.
Helsinkigade 20, 6. 4.
2150 Nordhavn
Email: hello@polarjewelry.com
Phone: +45 31 22 79 83

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Send altid din returnerede vare med en sporbar forsendelsesservice eller køb af forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.


UDAFHENTEDE PAKKER

For pakker, der ikke hentes på dit postkontor inden for 14 dage, forbeholder Polar Jewelry sig ret til at opkræve et ekspeditionsgebyr til dækning af returforsendelses- og fragtfirmaers administrationsomkostninger.