Herieth Paul x Polar Jewelry

Herieth Paul x Polar Jewelry kollektionen, fejrer venskab og er en personlig samling, der reflekterer over minder, nye begyndelser, magien, kraften og skønheden ved moderskab. Herieth Paul er en af verdens største supermodeller og hun har været ansigtet på Armani, Ralph Lauren, Calvin Klein og næsten enhver anden topdesigner, du kan tænke på - bl.a. flere optrædener på en af de største modetrin i verden - Victoria’s Secret Fashion Show.

 Herieth Paul er en supermodel født i Tanzania og opvokset i Canada. Kollektionen er inspireret af Herieths tværkulturelle opvækst, hvad hun finder vigtigt i hendes liv og hendes egen oplevelse af at blive mor for første gang. Herieth navngav alle smykkerne på sit modersprog Kiswahili. Furaha er et kiswahili-ord, der betyder 'lykke og glæde'. For Herieth fanger ordet perfekt oplevelsen af at stifte familie og får hende til at føle sig knyttet til sine forfædre.
Herieth Paul x Polar Jewelry 

Kollektionen er også inspireret af Tanzanias betagende naturlige skønhed, hvad enten det er dens solbeskinnede savanner eller Zanzibars krystalblå vand.
 
Polar Jewelry har altid beundret Herieth Paul og har samarbejdet på tværs af sociale medier siden 2018 og fandt hurtigt ud af, at de delte de samme værdier. Som supermodel har Herieth Paul brugt nogle af de mest markante smykker i verden, men hun har altid haft en passion for smykkeproduktion og design. Samarbejdet og kollektionen er kulminationen på denne passion.
Polar Jewelry og Herieth tror på at give tilbage. Derfor vil 15% af overskuddet fra kollektionen blive doneret til NGO'en, St. Mary's Home / Maison Sainte-Marie, hvis mission er at støtte unge gravide, unge forældre og deres børn.
Lær mere her: www.stmaryshome.com