Garanti


Polar Jewelry yder to års garanti på vores produkter, men adskiller sig mellem produktionsfejl, brud og slid. Vores garanti dækker produktionsfejl såsom misfarvning på overfladen eller løse sten og perler.

Brud kan være brud på halskæder eller lukning. Hvis overtrædelser skyldes forkert behandling af varerne - dækker vores garanti ikke.

Slid betyder, at produktet er blevet brugt over en lang periode og derfor ikke er dækket af vores garanti. Eksempler kan være, men er ikke begrænset til, overfladekrammer, ændringer i karakteren af guldbelægning og slid på overfladen.

Reparation af Polar Jewelry smykker udført at andre end Polar Jewelry vil medføre, at garantien bortfalder.


REKLAMATION

Hvis du har en reklamation, så send os en mail på hello@polarjewelry.com - vedhœft din faktura og beskriv din reklamation så grundigt som muligt. Udover dette skal du sende dine varer retur til os - vedhœft din faktura med dine varer.

Opret en label igennem vores Returportal: Åben Returportal

 

Bor du udenfor Danmark, skal du sende din pakke til følgende adresse, inklusiv al vores kontakt information.

Polar Jewelry IVS
Att.: P. K. L.
Helsinkigade 20, 6. 4.
2150 Nordhavn
Email: hello@polarjewelry.com
Phone: +45 31 22 79 83

Når vi har modtaget dine varer, behandles de inden for 10-14 arbejdsdage. Så snart din vare er modtaget og inspiceret, vil vi sende dig en e-mail til at meddele, at vi har modtaget din vare. Vi vil også underrette dig om godkendelse eller afvisning af din reklamation. Hvis du er godkendt, reparerer vi dit produkt inden for 30 dage - tiden kan variere.