FAQ

HVORNÅR MODTAGER JEG MIN ORDRE?

Vi ved, at du ikke kan vente på, at dit nye smykke kommer! Din ordre leveres inden for 1-2 hverdage, vi sender med GLS, DAO, og PostNord. Internationale forsendelse leveres inden for 2-5 dage, men kan variere. 

Polar Jewelry packaging

 


HVAD ER OMKOSTNINGERNE FOR FRAGT?

Danmark: Gratis levering (over 500 kr.)
Rest af verden: Gratis levering (over 500 kr.)

 


HVAD ER JERES RETUR POLITIK?

Køber du en gave? Skriv en note når du bestiller og vi œndre byttefristen til 14 dage efter gaven er givet. Gælder ikke udsalg.

Julegaver kan byttes ind til d. 10. Januar 2024.

Er du utilfreds med dit smykke, er vi mere end glade for at hjælpe. Du kan returnere dine varer i deres originale, ubrugte tilstand (inklusive al originalemballage) inden for 14 dage fra datoen for modtagelsen for en fuld tilbagebetaling. Pakken skal indleveres til en pakkeshop inden for de 14 dage. Vi anbefaler, at du bruger en leveringsmetode, der forsikrer dig for værdien af de varer, du returnerer. Varerne er dit ansvar, indtil de når vores lager. Læs mere om retur her.


KAN JEG PRØVE MIT SMYKKE OG DEREFTER RETURNERER DET?

Du må gerne prøve dit smykke og er du ikke tilfreds kan du returnere eller ombytte dine varer i deres originale, ubrugte tilstand (inklusive al originalemballage) inden for 14 dage fra datoen for modtagelsen. Alle størrelser og mål er angivet på varens produktside.


HVILKEN ADRESSE SKAL JEG SENDE TIL?

Opret en label igennem vores Returportal: Åben Returportal 

Bor du udenfor Danmark, skal du sende din pakke til følgende adresse, inklusiv al vores kontakt information.

Polar Jewelry IVS
Att.: P. K. L.
Helsinkigade 20, 6. 4.
2150 Nordhavn
Email: hello@polarjewelry.com
Telefon: +45 31 22 79 83


HVAD ER STATUS PÅ MIN RETURNERING?

Når vi har modtaget dine returneringer, behandles de inden for 10-14 arbejdsdage. Tillad 3-5 arbejdsdage, før tilbagebetalingen viser sig på din konto.


KAN JEG OMBYTTE EN VARE?

Hvis du ønsker at bytte en vare, skal du returnere din vare inden for 14 dage fra datoen for modtagelsen. Opret en label igennem vores Returportal: Åben Returportal

Bor du udenfor Danmark, skal du sende din pakke til følgende adresse, inklusiv al vores kontakt information. 

Polar Jewelry IVS
Att.: P. K. L.
Helsinkigade 20, 6. 4.
2150 Nordhavn
Email: hello@polarjewelry.com
Phone: +45 31 22 79 83

Læs mere om ombytning af varer her. 


KAN JEG ŒNDRE EN EKSISTERENDE ORDRE?

Vi er afhængige af en automatiseret proces for at give dig den hurtigst mulige service. På grund af denne automatisering er vi ikke i stand til at foretage ændringer i en ordre, efter at ordren er placeret. Vi beklager enhver ulejlighed, dette kan medføre.


KAN JEG ANNULLERE EN EKSISTERENDE ORDRE?

En ordre kan kun annulleres, hvis den er i ‘afventende’ status. Ordrer, der er sendt, eller sendt til lageret, kan ikke annulleres. Vi beklager enhver ulejlighed, dette kan medføre. Hvis du ønsker at annullere en afventende ordre, skal du sende en e-mail til: hello@polarjewelry.com att .: Annuller ordre.


KAN I SENDE MIN PAKKE TIL EN ANDEN ADRESSE?

Af sikkerhedsmæssige årsager er vi ikke i stand til at omdirigere en afsendt pakke til en sekundær forsendelsesadresse. Vi beklager enhver ulejlighed, dette kan medføre. Hvis vores afsender ikke er i stand til at levere pakken til den adresse, du har angivet, vil pakken blive returneret til vores lager og behandlet som retur.


HVAD HVIS HVIS JEG MODTAGER EN FORKERT ELLER 
BESKADIGEDE VARE?

I det usandsynlige tilfælde, at du modtager en forkert eller beskadiget vare, bedes du sende en e-mail til hello@polarjewelry.com, hvorefter vi straks vil finde ud af en løsning.


HVILKE BETALINGSFORMER ACCEPTERER I?

Polar Jewelry accepterer, Visa, MasterCard, MobilePay, American Express (AMEX) og PayPal. Vi accepterer ikke kontanter eller cash-on-levering (C.O.D.).


HVORNÅR HŒVER I PENGENE FRA MIN KONTO?

Du bliver faktureret for din ordre efter ordren sendes fra vores lager.


KAN JEG BESTILLE PÅ TELEFON, E-MAIL ELLER FAX?

Den eneste måde at bestille på, er fra vores online shop. Send os endelig en e-mail på hello@polarjewelry.com, hvis du har brug for hjælp til din ordre.


ER MINE PERSONLIGE OPLYSNINGER PRIVATE?

Polar Jewelry er forpligtet til at respektere vores kunders og alle besøgende på vores websted fortrolighed. Vi tager denne sag meget alvorligt. Læs mere om vores privatlivspolitik her.