Foreningen Grøndlandske Børn


Om Foreningen Grønlandske Børn (FGB)

FGB arbejder for en tryg barndom og bedre en fremtid i både Grønland og Danmark. Foreningen Grønlandske Børn arbejder med hele opvæksten – fra mødregrupper, støtte af familiens liv til projekter for anbragte børn og bisidning for børn i Grønland. Organisationen har ca. 30 medarbejdere, ansatte i fem danske byer og fire grønlandske. Foreningen Grønlandske Børn blev etableret i 1924. H.M. Dronning Margrethe d. 2. er protektor.

Køb en Polar Jewelry tote bag og støt børnene i Grønland. Alt overskud på disse totes går til FGB som støtter børn og familier i Grønland. Lœs mere om sagen herunder.

OM SUMMER CAMPS

Hvert år inviterer vi alle børn i en by med i fire ugers sommeroplevelser. Oplevelserne sørger unge frivillige fra hele verden for at skabe, mens vi sammen med byens borgere og institutioner har sørget for rammerne. Typisk låner vi skolen og sportshallen og sørger for, at udstyr til at lege, lave idræt og være kreativ når frem. Vi arrangerer også, at hele byen bliver inviteret til at smage de tilrejsende frivilliges lokale retter ligesom de frivillige får mulighed for at opleve noget af det særligt grønlandske. I 2019 går turen til Paamiut i Vestgrønland og Ittoqqortoormiit i Østgrønland.

 

For mere information besøg: www.fgb.dk